perjantai 4. maaliskuuta 2011

The Gorgeous Blogger

Aidan takana -blogin Soile antoi minulle tämän palkinnon jo viime viikolla. Kiitos, Soile! Muuttokaaos on valitettavasti viivästyttänyt haasteeseen vastaamista. Nyt kuitenkin nettiyhteys taas toimii ja muutenkin pahin kaaos alkaa hellittää niin, että elämä vähitellen hakeutuu takaisin normaaleille urilleen ja bloggaamisellekin löytyy aikaa.

The Gorgeous Blogger -palkintoon kuuluu, että bloggaaja vastaa seuraaviin kysymyksiin ja antaa palkinnon edelleen viidelle, jotka hänen mielestään sen ansaitsevat.

1. Milloin aloitit blogisi?
Ensimmäinen postaus on päivätty 4.3.2010, joten tässähän onkin tänään yksivuotispäivä! En olisi huomannutkaan, ellen olisi tarkistanut ajankohtaa tätä postausta varten. Tarkoitus oli aloittaa blogi jo edellisenä kesänä Norjaan muuttaessa, mutta runsas puoli vuotta meni asian kypsyttelyyn.
2. Mistä kirjoitat blogissasi ja mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan kaikenlaisesta eteen tulevasta, joka kuitenkin useimmiten liittyy jotenkin Norjaan, Suomen ja Norjan eroihin tai norjan kieleen ja sen opetteluun. Myös maahanmuuttajan kokemukset ja näkemykset ovat esillä. Ihan perus arkipäivän asioista en yleensä kirjoita.
3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Tämä on ulkosuomalaisblogi, mutta niitä on todella paljon muitakin, joten se ei sinänsä ole erikoisuus. Myös norjansuomalaisten blogeja on useampia, jotka kuitenkin kaikki ovat keskenään aika erilaisia.
4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Bloggaamisen aloittamisen syynä oli muutto Norjaan ja kuulumisten kertominen sukulaisille ja kavereille. Toisaalta pidän myös kirjoittamisesta ja tekstin muokkaamisesta julkaistavaan kuntoon, joten kirjoitusharrastuskin tässä sitten on kyseessä.
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Tällä hetkellä ei ole mitään, mitä erityisesti haluaisin muuttaa. Blogi varmasti muotoutuu ja kehittyy ajan ja elämäntilanteiden myötä, niin kuin tähänkin mennessä on tapahtunut. Kuvia voisin laittaa mukaan vähän enemmän kuin olen viime aikoina tehnyt.


Kaikista suosikeistani vaikean valinnan jälkeen The Gorgeous Blogger -palkinnon saavat tällä kertaa seuraavat bloggaajat:

Avletto, Morgenstjerne N-27-Ø, joka kertoo pohjoisnorjalaisen kalastajakylän elämästä.
Naatuska, Kakkavaippoja ja korkkareita, jossa seikkaillaan Moskovassa ja tästä lähin vauvan kanssa.
THK, Turskatynnyri, elämää Pohjois-Norjassa Kirkkoniemen lähellä.
Satu, Destination Unknown, matkoja pitkin maailmaa tukikohtana Lillehammer.
Emmi, Emmi Finding Neverland, nuoren naisen elämää Oslon lähellä.

Tulipas aika Norja-painotteinen lista, mutta sattuneesta syystä Norja-blogit kiinnostavat ;)

4 kommenttia:

 1. Onnea yksivuotiaalle ja suuren suuri kiitos tunnustuksesta! Kuten jo oman blogin kommenteissa mainitsin - tuli juuri oikeaan aikaan tietotekniikkaketutusta poistamaan :)

  VastaaPoista
 2. Isot 1-vuotisonnittelut! :)) Ja tuhannet kiitokset! Yritän vastailla viikonlopun aikana... :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut tunnustuksesta. Kiitän saamastani. Pääsimme lumimyräköiden läpi ja vuorten yli,joten voin paneutua blogiini täällä Pellonhovin lämpimissä tiloissa.

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä vaan! Ja onnittelut yksivuotiaalle blogille :-)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...