sunnuntai 29. elokuuta 2010

Tunnustus

Satu ja Tuija ovat antaneet minulle Beautiful Blogger -tunnustuksen! Kiitos siitä teille molemmille!

Tunnustuksen saajan pitää kertoa itsestään seitsemän asiaa, joten tässä niitä paljastuksia nyt sitten tulee.

1. Olen teenjuoja ja siinä asiassa joskus niin nirppanokka, että vieraassa kahvilassa epäilyttää tilata teetä, kun ei tiedä, mitä eteensä saa. Paperilta maistuvaa pussi-Earl Greytä, josta en todellakaan pidä, vai liian kauan seisonutta ja kitkeräksi haudutettua myrkkyä vaiko ehkä jotakin oikeasti juomakelpoista.

2. Rentoudun esimerkiksi kuljeskelemalla vaatekaupoissa ja poikkeamalla välillä kirjakauppaan. Ostosten tekeminen on ihan kivaa, mutta ei välttämätöntä. Usein hypistely riittää. Asiaan kuuluu, että olen liikkeellä mieluiten yksin, jotta saan kulkea omaan tahtiini. Suosikkishoppailupaikkani on edelleen Helsinki.

3. Minuun iskee välillä tarve tehdä jotain käsilläni ja nähdä konkreettiset työn tulokset. Yleensä kyseessä on jonkinlainen käsityö. Kaikkein mieluiten sellainen, joka vaatii paneutumista ja tarkkuutta, lankojen tai silmukoiden laskemista. Kesäaikaan myös pihatyöt ajavat saman asian.

4. Minä ja mieheni tapasimme tavallaan sokkotreffeillä. Tilaisuutta ei varsinaisesti ollut tarkoitettu sokkotreffeiksi, vaan treffien järjestäjä halusi varmistaa, että kaikilla on pöytäseuralainen ja mukava ilta. Meillä oli :)

5. Minua ärsyttävät suunnattomasti keittiöön kertyvät leivänmurut. Erityisesti, jos ne ovat lattialla ja tarttuvat jalkapohjiin. Aivan erityisesti, jos ne ovat jonkun muun kuin minun itseni aikaansaamia.

6. Minulla on yleensä suuria vaikeuksia päästä ulos rautakaupasta, jos sellaiseen satun eksymään, ostamatta mitään. Siellä on niin paljon kivoja vempaimia, jotka kaiken lisäksi ovat ihan käyttökelpoisiakin.

7. Taidan olla ikuinen opiskelija. Kun saan yhden projektin loppuun, vannon ja vakuutan, etten enää ryhdy sitomaan itseäni mihinkään hullutuksiin. Sitten jonkin ajan kuluttua löydän taas itseni istumasta luennolla tai etsimästä tenttikirjoja kirjastosta.

Tämä tunnustus pitäisi antaa edelleen seitsemälle blogille. Satu ja Tuija menivät mokomat jo palkitsemaan minun suosikkiblogini, joten en nyt sitten enää lähettele tuplatunnustuksia.

1 kommentti:

 1. Kiitoksia tästäkin perehtymismahdollisuudesta persoonaasi. Helsinki on minustakin paras shoppailu ja varsinkin pieni huoltoasema- kauppatori- ja kahvilakaupunki.Löysin itseni myös teeasiassa.En minäkään siitä pussi Earl Greystä yhtään tykkää. Öklö maku.
  Ja kaikkein nolointa on, kun meillä se on se yks valassafareilla vieraille tarjoiltavista. Se pääsortimentti. Sitä on tilattu eniten ja silloin olis ne pussit kyllä saatava kulumaan sesongin aikana. Kauhean iso laatikollinen.
  Onneks on kaksi muutakin. Hedelmäsekoitus on hyvä. Otan sitä,silloin kun juon teetä.
  Ja onneksi "normaalit" valasihmiset eivät nirsoile teen kanssa, niinkuin jotkut erityistapaukset. Atlantin arktisessa viimassa riittää kun on lämmintä.
  Yleensä juon kyllä kahvia.

  Täällä ei kyllä kukaan koskaan järjestele mitään sokkotreffejä :(
  Ei oo perinteitä, valitettavasti.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...