keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Travel Blog Awards 2013

Travel Blog Awards 2014! 

Edelliseen postaukseen oli tullut yllättävä kommentti SuperSaver-nettimatkatoimiston edustajalta, että Norjalainen päiväkirja -blogia on ehdotettu Paras ulkomailla asumista käsittelevä blogi -kategoriaan Supersaver Travel Blog Awards -kilpailussa. Tässä vaiheessa seulotaan ehdokkaita finaalia varten.

Enpä tiennytkään, että ulkosuomalaisblogejakin nykyään kilpailutetaan keskenään, mutta mikäpä siinä!

Joku teistä lukijoista oli siis jo ehtinyt ehdottaa Norjalaista päiväkirjaa mukaan kilpaan, ja nyt on muillakin mahdollisuus tehdä samoin. Klikatkaa siis itsenne SuperSaverin Travel Blog Awards 2013 -sivuille, valitkaa kategoria Paras ulkomailla asumista käsittelevä blogi ja ehdottakaa Norjalaista päiväkirjaa. Ehdotuksia voi tehdä 4.2.2014 asti.

Suoraan Asuminen ulkomailla -kategoriaan pääsee tästä.

8 kommenttia:

 1. Hyvä Heli! Äänestetty! Oot kyllä paras :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoitat hyvin ja huomioit terävästi uutta kotimaatasi. Kävin äänestys sivulla, mutta kun siellä pyydettiin sp-osoitetta niin jätin väliin. Olen kuitenkin peukut pystyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S-postiosoitetta pyydetään käsittääkseni lähinnä siksi, jotta yksi ja sama ei voisi äänestää montaa kertaa samassa kategoriassa. En usko, että sieltä alkaa mitään mainospostia tulla. Siihenhän pitäisi pyytää suostumus.

   Poista
 3. Pisteet lähtee Helille täältäkin :) Hienoa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...