sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kahdeksan totuutta


Peppone muisti minua muutama päivä sitten tällaisella plakaatilla, jonka mukana tuli kehotus kertoa itsestä kahdeksan totuutta. Mitäköhän uutta keksisin, mitä en ole jo aikaisemmin kertonut (ainakaan kovin moneen kertaan)? Vaikkapa, että...

1. Minulla on meneillään isohko opiskeluprojekti kaiken muun elämän ohella, ja nyt alkaa vähitellen loppu häämöttää. Jo on aikakin.

2. Kirjoittaminen on minulle luonteva tapa ilmaista itseäni. En panisi ollenkaan pahakseni, jos löytäisin työn, jossa pitää kirjoittaa - vaikka se sitten olisi norjaksi...

3. Minusta on mielenkiintoista katsella blogini tilastotietoja. Ei vain kävijämääriä, vaan myös sitä, miten tänne löydetään ja mitä luetaan. Suosituimmat postaukset ovat joskus yllättäviä.

4. Laitan mielelläni ruokaa ja kokeilen uusia reseptejä. Tai sitten keksin niitä ihan omasta päästäni siihen pohjautuen, mitä kaapeista sattuu löytymään.

5. Liikunnan suhteen olen vähän niin kuin tuurijuoppo. Tiedän, että pitäisi... mutta tarvisen jonkin motivaation, jollaiseksi ei riitä liikkuminen itsessään. Pitää olla jokin konkreettinen, itse asettamani tavoite tai sitten liikuntamuodon pitää olla sellainen, että oikeasti nautin siitä.

6. Soitan pianoa. Valitettavasti en nykyään istahda pianon ääreen niin usein kuin joskus muinoin, mutta kieltämättä rivitalossa asuminen myös panee miettimään, mikä on sopiva kellonaika musisoimiselle.

7. Laulan kuorossa ja se on kivaa. Aloitin syksyllä, ja edellisestä kerrasta kuorossa olikin vierähtänyt parikymmentä vuotta. Laulaminen rentouttaa ja uusien stemmojen opetteleminen antaa sopivaa haastetta olematta kuitenkaan liian työlästä.

8. Jos saisin ison lottovoiton, en lopettaisi työntekoa, mutta kun en olisi riippuvainen palkkatuloista, voisin käyttää tarvittavan ajan mielekkään työn löytämiseen.

Tämä tunnustus pitäisi jakaa edelleen kahdeksalle bloggaajalle, joiksi valikoituvat seuraavat:

Satu, Destination Unknown
Anniina, Far but still close from home
Mi, Living in Odda
Laura, Lucky drops
Lauri, Morgenstjerne N-27-Ø
Tuula, Tuulan turinat
Hanne, Saman Otavan alla
Linda, Pennin ajatuksia

Tulipa vaihteeksi aika norjalainen lista :)

13 kommenttia:

 1. Mäkin tykkään seurailla noita tilastoja, ja olenkin kirjoittanut ylös niitä ihmeellisimpiä hakuja millä päätyy mun blogiin, tarkoitus olisi joskus postailla niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin nimen jälkeen suosituimmat haut ovat "kumisaappaat" ja "narsissit", myös "koirankoppi" on lähellä kärkeä. MISTÄ minä oikein olen kirjoittanut??

   Poista
 2. Kohdissa 2 ja 3 mennään samoilla aatoksilla ja joskus tulee kyllä ihmeteltyä niitä hakusanoja, on ne niin hämäriä. Koskaan en nimittäin ole kirjoittanut sikäläisistä hiihtäjistä sen paremminkin kuin heidän asusteistaan tai asusteettomuudestaan, silti blogiini on haettu sanoilla "norjalainen hiihtäjä alasti". Huh huh, toisaalta en tiedä linkittävätkö nuo hakukoneet jotenkin näitä juttuja ja koska olen kyllä kirjoittanut alastomuudesta omassa blogissa + sitten vierailut täällä sun blogissa, niin onko se sitten tuo lopputulos. Mene ja tiedä. Asia mitä aina kiroan, on sävelkorvani totaalinen paleltuminen jo kapaloikäisenä sillä soittaminen olisi aivan mahtavaa päänsä nollaamista mutta kun ei osaa niin ei osaa.
  Hyvää sunnuntai-iltaa sinulle ja tietysti muillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voi olla että olen joskus maininnut jotain hiihtäjistä, mutta en kyllä mitään alastomuudesta. Että ehkä se sitten on selitys ;)

   Poista
 3. Nuo hakusanat, joilla blogiin päädytään, ovat kyllä mystisiä. Mulla oudoimmat ovat olleet "eläinseksiä videolla" ja "haluaisin laittaa naapurinrouvaa". Siis MITÄ...? Sanomattakin lienee selvää, ettei kumpaakaan aihetta ei käsitellä millään tavalla meikäläisen blogissa... D:

  Kohdat 2 ja 8 kuulostivat erittäin tutuilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos blogiin päädytään tuollaisilla hauilla, alkaa jo epäilyttää hakukoneiden toimivuus :D

   Poista
 4. Kiitos tunnustuksesta Heli.En tiedä onko blogini niin kaunis, mutta ainakin laiva jonka mukaan Morgenstjerna on nimetty.Olen samoilla mielin sun kanssa ruoanlaitosta ja liikunnasta sekä siitä, että tykkään katsella blogini tilastoja. Se on mielenkiintoinen harrastus, jonka aloitin uudestaan bloggaamisen myötä. Kirjoittamisesta tykkään ja onnekseni olen saanut tehdä sitä myös työssäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogisi on vähintäänkin kiehtova, kun se kertoo niin erilaisesta elinpiiristä kuin omani on :)

   Poista
 5. Kiitos haasteesta, vastaan tässä lähipäivinä :)

  Itsekin noita tilastotietoja tutkin. Ehkä kiehtovinta on katsoa, missä kaukana blogiani luetaan.... en tosin ole ihan varma, onko ne kaikki todellsia lukijoita. Tekisi joskus mieli kuuluttaa "haloo, kuuleeko Alaska ?" (siellä pitäisi olla yksi lukija ja se tuntuu tosi eksoottiselta....) Niin kuin Venezuelakin... Australia onkin jo selvinnyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskinta niiden kaukaisten, yksittäisten lukijoiden kohdalla on, että joistakin pystyy hyvin suurella varmuudella sanomaan oikeasti tietävänsä, kuka se on.

   Poista
  2. Hih, terveisiä! :-)

   (Paitsi on meitä suomea taitavia täällä enemmän kuin yksi!)

   Poista
 6. Suuren suuri kiitos haasteesta, lähtee kyllä tekoon mutta olen ollut hieman hidas näiden kanssa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja usko tai älä, haasteeseen on VIHDOIN vastattu!! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...