maanantai 29. lokakuuta 2012

Kuorolaulua tarjolla

Tervetuloa konserttiin!

Oslon suomalainen Cantamus-kuoro konsertoi lauantaina 10.11. klo 18.00. Konserttipaikkana on Margareta-kirkko, joka sijaitsee Oslon keskustassa aivan Deichmanske bibliotekin kyljessä. Konserttiin on vapaa pääsy. Tule kuuntelemaan ja ota ystäväsi mukaan, myös ne norjalaiset.

Haluaisitko myös itse laulaa kuorossa? 
Cantamus on Norjan suomalaisen evlut seurakunnan kuoro, joka harjoittelee joka tiistai-ilta Margareta-kirkon tiloissa Oslossa. Cantamus ei ole kirkkokuoro, vaan sen ohjelmisto on monipuolinen, kuten konserttimainoskin kertoo. Laulajia on tällä hetkellä tusinan verran ja lisää mahtuu mukaan. Erityisesti miesääniä sekä alttoja toivotaan lisää, mutta myös sopraanot ovat tervetulleita. Koska joukkoon kuuluu myös pari skandinaavia, harjoitukset vedetään ruotsiksi/norjaksi, mutta tarvittaessa käytetään myös suomea.

Lisätietoa saa kuoron johtajalta, Barbro Bergqvistiltä, jonka yhteystiedot löytyvät täältä. Myös minä voin vastailla kysymyksiin, joita saa kirjoittaa joko kommentteihin tai lähettää sähköpostilla osoitteeseen norjalainenpaivakirja at gmail.com.

3 kommenttia:

 1. Varmasti hieno tilaisuus, harmi vaan että se on niin kaukana...

  VastaaPoista
 2. Voi jos asuisin lähempänä, niin tulisin mukaan kuorotoimintaan! Lauloin kouluaikoina kuorossa ja laulaminen on ihana juttu. varsinkin porukassa.

  VastaaPoista
 3. Peppone, Norwegianin kyydissä pääsee halvalla ;)

  Tuula, voi kun asuisit lähempänä! Kuorolaulussa on mielestäni myös sopivasti haastetta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...