sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Syksy

Pihaprojekti ei ole menneenä kesänä edistynyt aivan niin paljon kuin keväällä suunnittelin. Koko kesä on ollut niin sateinen, että takapihalla on tuntunut olevan lähinnä mutaa, jonka kaivelu ei oikein ole inspiroinut.

Tänään olin varmaankin viimeisiä kertoja tänä vuonna tekemässä pihalla mitään. Päivän saldona ovat ensi kevättä varten istutetut tulppaaninsipulit, marja-aroniapensaiden leikkaus, lannoitteen levittely erinäisten kasvustojen juurille ja melkein valmis kiviensiirtourakka.

Pengerryksistä yli jääneet kivet piti siirtää pois siitä, mihin on tarkoitus tulla nurmikkoa. Eri kokoisia murikoita oli niin paljon, että niiden siirtelemiseen taisi mennä lähes puolitoista tuntia. Samalla piti tosin myös perata niiden sijoituspaikasta kaikenlainen kasvusto pois. Lopputulos on ihan tyydyttävä ja kivien kantamisen jälkeen ei tarvitse enää lähteä erikseen liikkumaan.

Tulevan nurmikon paikka pitää vielä perata kokonaan, ja siinä yhteydessä muualle sijoitettavia kiviä varmasti löytyy vielä lisää. Työ jatkuu pitkin syksyä sen mukaan kuin säät sallivat ja inspiraatiota riittää.

***
Tämä postaus on tehty kännykällä. Aivan kaikkia tarpeellisia toimintoja tästä Blogger-sovelluksesta ei näytä löytyvän, mm. kuvien sijoittuminen on täysi mysteeri tässä vaiheessa, kun postausta ei ole vielä julkaistu.3 kommenttia:

 1. Teksti on ok, mutta nämä kuvat... Toisessa reunassa ja kuvan kääntäminen oikein päin ei ilmeisesti onnistu.
  Onko muilla kokemuksia kännykällä bloggaamisesta Bloggerissa?

  VastaaPoista
 2. Ai siella on kanssa jo syksy:)
  Ma en osaa postata puhelimesta. Just noi kuvat on ongelma:(

  VastaaPoista
 3. Kyllä täälläkin alkaa olla syksy. Lehdet kellastuvat ja aamuisin voi olla aika kylmä, muttei sentään pakkasta ole vielä ollut. Ja vettä tulee välillä taivaan täydeltä... edelleen.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...