torstai 31. maaliskuuta 2011

Konflikti jatkuu

Tällä viikolla aika on jo kolmena iltana kulunut rattoisasti kissoja paimentaessa. Naapurin Sophus-kissa, 6-vuotias leikattu kolli, on turhankin innokkaasti ottanut kontaktia meidän kissoihin. Ensikontaktista on nyt edetty siihen, että reviirirajoista neuvotellaan niin kiivaasti, että ihmisten pitää välillä puuttua asiaan.

Eräänä iltana havahduin siihen, että ulkoa kuului erittäin kovaäänistä naukumista. Niin kuuluvaa, että minun piti mennä tarkistamaan tilanne. Siellä meidän Vilma istui aidan päällä kuuntelemassa, kun Sophus mitä ilmeisimmin kertoi ajatuksiaan reviirilleen tunkeutumisesta. Naapurikin oli kuullut saman mekastuksen ja siinä me sitten oikein porukalla ihmettelimme tilannetta.

Vilma on sen verran nopealiikkeinen, että on ilmeisesti päässyt livahtamaan Sophuksen käpälistä, mutta Vilppu on joutunut ottamaan lähikontaktia. Eräänä toisena iltana seurasin lähietäisyydeltä, miten kaksi kissaa pyöri pallona pitkin pihaa.

Muuten on sitten kulutettu aikaa maanittelemalla kissoja, sekä omia että naapurin, pois ulkovaraston alta. Välillä sieltä on kuulunut murinaa ja sähinää, välillä on ollut aivan hiljaista. Kolmen illan jälkeen päätin julistaa hengähdystauon välienselvittelyyn, enkä päästänyt kissoja ulos.

En minä jaksa ilta illan perään kykkiä nukkumaanmenoaikaan varaston seinustalla taskulamppu kädessä.

4 kommenttia:

 1. Voi ei :-( Harmillista etteivät tule toimeen keskenään, ja näin teidän kissat joutuvat oleman sisällä.

  VastaaPoista
 2. Siella on ns. "kissatappelu":)
  Miten noi yleensa paattyy? Joku luovuttaa vai meinaavatko ne tapalla asiasta hamaan tappiin asti? Mulla ei ole kissoista kokemusta.

  VastaaPoista
 3. Huoh, toivotaan, että rauhoittuisivat. Meilläkin on nurkissa pyörinyt naapurin pitkäkarvainen kolli(?) mouruamassa. Suvia ei niinkään vaivaa, mutta koiraa sekoaa ihan totaalisesti.

  VastaaPoista
 4. Soile, kissat tuntuvat nyt itse harkitsevan tarkasti, mennäkö ulos.

  Kalamuija, tässä voi varmaan käydä ihan miten tahansa. Jonkinlainen aselepo tai ikuinen sissisota ;)

  Nunt, sitä toivon minäkin. Onneksi ei ole koiraa mukana tässä kahinassa...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...