lauantai 29. joulukuuta 2012

Tunnustus ja suosituksia


Hanne Valdresista, saman Otavan alta, muisti minua pienellä tunnustuksella jo ennen joulua, mutta vasta nyt ehdin siihen vastaamaan. Ensinnäkin kiitos Hannelle, ja sitten tunnustuksen mukana tulevan tehtävän kimppuun.

Tämän tunnustuksen säännöt ovat seuraavat:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi sinulle hienon tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempiblogille ja kerro heille siitä kommenteilla.
3. Kopioi post it - lapun kuva ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempiblogisi jakaa sen eteenpäin.

Seuraamiani blogeja on vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen, joten taidan nyt unohtaa suosiolla nuo "lempiblogit". Näiden tunnustusten tarkoituksenahan on mielestäni oikeamminkin suositella muille mielenkiintoisia ja tutustumisen arvoisia blogeja. Niin kuin Hannekin totesi, näin edistetään verkostoitumista. Sen lisäksi, että haluan suositella seuraavia blogeja, olen valinnut ne myös sillä perusteella, että näille en ole aikaisemmin antanut tunnustusta.

Les! Lue! jota kirjoittaa Reeta. Blogi on uusi tulokas norjansuomalaisten blogien joukossa ja teemoiltaan vähän muista poikkeava eli kirjallisuusblogi, vieläpä kaksikielinen sellainen. Reeta kirjoittaa suomalaisesta kirjallisuudesta norjaksi ja norjalaisesta kirjallisuudesta suomeksi.

Pinon päällimmäinen, jonka kirjoittaja on Sannabanana, on minulle uusi tuttavuus. Blogin teemat liikkuvat akselilla kirjat - tee - Australia. Ulkosuomalaisen elämää siis täälläkin on tarjolla, mutta tuolta pallon alapuolelta.

Ohjeenahan oli jakaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille, mutta taidan jättää saajien nimeämisen tällä kertaa näihin kahteen.

Sen sijaan heitän avoimen haasteen lukijoille, joilla on oma blogi. Ottakaa tämä Post it -lappu itsellenne, jakakaa se eteenpäin ja ennen kaikkea mainostakaa blogianne jättämällä tänne kommentti, jossa muutamalla sanalla kerrotte omasta blogistanne! Jos ette halua lähteä jakamaan haastetta eteenpäin, jättäkää silti se mainos tuonne kommentteihin, jotta sekä minulla että muilla kiinnostuneilla on mahdollisuus löytää lisäluettavaa.

11 kommenttia:

 1. Kiitos kovasti kunniasta! Laitan lappusia eteenpäin jahka ehdin!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut sinulle tunnustuksesta, olet sen mielestäni ansainnut vaikka vasta vähän aikaa blogiasi olen lukenutkin. En ota lappusta itselleni mutta halukkaille voin kertoa että mikäli haluatte lukea pimeitä tekstejä näinä pimeinä aikoina, astukaa Saint Peppone:sen luostarin ovista sisään. Olette tervetulleita mutta muistakaa, ihan omalla vastuulla...
  http://saintpeppone.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Olet tunnustuksesi ansainnut, tätä lukee mielellään. Oma blogini sisältää nykyään vain ja lähes ainoastaan askarteluja, skräppäys on viimeisin villitys tässä isojen leiskojen muodossa. Virkatyölle mukavaa vastapainoa askartelu ja bloggailu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anskun kammaria katsellessa tulee mieleen, että pitäisi itsekin alkaa askarrella :)

   Poista
 4. Hyvin sovellettu! Juuri näin pitääkin:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Heli, tästä mainostusmahdollisuudesta. Kiitos myös kivasta blogistasi ylipäätään! En Norjaa juuri tunne, eikä minulla ole sinne mitään siteitä, mutta blogisi kautta tutustun mielelläni uuteen maahan.

  Omassa Samppanjapäivät-blogissani kirjoittelen ulkosuomalaisen kuulumisia Sveitsistä, sveitsiläisen kulttuurin kiehtovuuksista ja kummallisuuksista, ranskankielestä ja sensellaisesta. Välillä henkilökohtaisemmin, välillä yhteiskunnallisemmin, fiiliksen mukaan. Talvikaudella esillä ovat tietysti paljon Alpit.

  Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mainoksesta ;) Piti oikein käydä kyläilemässä ja toteamassa, että mielenkiintoisia juttuja sieltä löytyi. Minä kun en tunne Sveitsiä yhtään.

   Poista
 6. Moi! Kirjoittelen Tromssasta, syksyllä vain pari raporttia kuulumisista, mutta keväällä toivottavasti taas aktiivisemmin, aiemmin kirjoittelin enemmän Huippuvuorilta, ja vaihtoajalta Tromssasta (blogs.helsinki.fi/hkauko). Mutta enimmäkseen kirjoittelen kuulumisia perheelle ja ystäville.
  http://takkforidag.wordpress.com/

  Tuntuu että lähes päivittäin törmään uuteen norjansuomalaiseen blogiin, kiva näitä lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää norjansuomalaisia :) Kiva tutustua sinuunkin!

   Poista
 7. Kiitos tunnustuksest! :-)

  Laitan sen varmasti eteenpäin tammikuun aikana.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...