keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Aurinkoisia terveisiä

...lähetti Riina Pariisista. Siellä taidetaan kävellä kuivilla kaduilla auringosta nauttien eikä lumi-, räntä-, tihku- ym. sateessa jäällä liukastellen, niin kuin täällä meillä maanantaista lähtien. Tähän tilanteeseen Sunshine Award sopii oikein mainiosti! (Jostain sitä päivänpaistetta pitää saada...)


Niin kuin aina, tunnustukseen  liittyy tehtävä, muutamaan kysymykseen vastaaminen:

Lempinumero: 21 eli ventti. Ei kyllä alunperin sen ventin takia, mutten muista enää miksi. Jostakin syystä tämä luku miellyttää minua.

Alkoholiton suosikkijuoma: Tee. Eikä mikään pussitee vaan irtonaisia lehtiä niiden pitää olla. Tällä hetkellä on menossa paketti Lapsang Souchong -teetä, joka on varsin maistuvaa.

Lempieläin: Kissa. Oman arvonsa tunteva pikkupeto, joka parhaimmillaan on kuitenkin hyvin sosiaalinen. Ja ulkoiluttaa itse itsensä. Niitä löytyy tästä taloudesta kaksi.

Facebook vai Twitter: Facebook ehdottomasti. Jotenkin en vain saa otetta Twitteristä. Liian nopea väline?

Intohimoni: Tekisi mieli sanoa suklaa, mutta toisaalta selviydyn kyllä ilmankin melko pitkään, jos sitä ei ole käsillä. Blogistan? Puutarhanhoito? Selvää voittajaa ei taida löytyä.

Suosikkiviikonpäivä: Lauantai. En ole vielä norjalaistunut riittävästi sanoakseni perjantai.

Suosikkikukka: Mikä tahansa sellainen (viher)kasvi, jota voi hoitaa. Terv. nimim. "kultaköynnöksen pistokkaita enemmän kuin omiksi tarpeiksi".


Aurinko lähtee edelleen seuraaville henkilöille:

THK, Turskatynnyri - kaamosta karkoittamaan :)
Tuula, Tuulan turinat
Miltsu, Kahden laatan välissä

2 kommenttia:

  1. Tuolla numero 21:llä on aika paljon merkitystä numerologiassa, täytyykin mennä oikein katsomaan.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun vastasit! :) Räntää saati lunta ei tosiaan täällä ole vielä näkynyt, vaikka on täälläkin jo parina päivänä pitänyt sonnustautua villakangastakkiin. :/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...